Alvernis

OVER
ALVERNIS

Contactaanvraag

Alvernis is een vooruitstrevende organisatie met blik op de toekomst en staat altijd open voor uitbreiding of verandering. Daardoor is ons assortiment altijd in ontwikkeling. Heeft u dus een suggestie of mist u iets in ons pakket? Laat het ons dan weten! 

ajax-spinner
Team Alvernis

Over ons

Wij zijn sinds 2000 een groothandel in afbouwgereedschappen en toebehoren, gericht op business to business en dus leveren wij niet rechtstreeks aan de eindverbruiker en/of particulier. Met circa 150 verkooppunten in Nederland, België en Luxemburg hebben wij een landelijk dekkend distributienetwerk.

Onze producten

Bent u op zoek naar een product of heeft u een idee en u weet niet de juiste partijen bij elkaar te krijgen, laat het ons weten. Wij zijn ook dealer van LEVEL-IT, KIP, NELA, NMC, ORAC, STANLEY Tools, Marshalltown en WALL-TOP. Hiervan hebben wij het grootste deel op voorraad liggen. De gereedschappen van DOORDAGT zijn gereedschappen die door de professionele vakman zijn geselecteerd, dit zijn o.a. spackmessen, gipsmessen, platschopjes, hoekschopjes en troffels. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere soorten handgrepen, namelijk SOFT, KURK en HOUT.

Slachthuiskade 14
7602 CV Almelo

Komt u er
niet helemaal uit?

Wilt u meer informatie over onze gereedschappen of bent u op zoek naar een Alvernis-verkooppunt bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op of kijk in ons dealeroverzicht!

Kantoormedewerker Alvernis