Alvernis

PRODUCTEN VOOR METSELAARS

De metselaar is een vakman op en top. Deze vakman heeft zich gespecialiseerd in het metselen van muren van baksteen of natuursteen. Om hem van de juiste gereedschappen te voorzien hebben wij een mooi pakket opgenomen in ons assortiment. Denk daarbij aan metseltroffels, metselkoorden en handstoffers. Maar ook metselkuipen vind je in ons assortiment.

BESTEL DIRECT JOUW METSELAARSPRODUCTEN IN ONZE VERNIEUWDE PRODUCTCATALOGUS & DEALER BESTELPORTAAL

Populaire producten

Waterpas SOLA 80 cm

Art.nr 260710

Metseltroffel 160 mm

Art.nr 300280

DOORDAGT Voegspijker

Art.nr 300230

Moker 1000 gram

Art.nr 104543

winkel assortiment Alvernis

Basis gereedschappen voor de Professionele Metselaar

 • Metseltroffel: Basisgereedschap van hoge kwaliteit.
 • Metselkoord: Voor nauwkeurige lijnen.
 • Handstoffer: Houd uw werkplek schoon.
 • Metselkuip: Robuust en betrouwbaar voor elke mix.
 • Vertrouw op ons assortiment voor uw metselwerk, geselecteerd voor duurzaamheid en prestatie.

  Merken metselaars

  Het grootste gedeelte aan assortiment voor de metselaar vind je onder Doordagt. Deze bied een hoogwaardig stuk kwaliteitsgereedschap waarmee het werk aangenamer gemaakt kan worden!

  signing bedrijfspand Alvernis - logo Alvernis

  Specialist in producten voor de metselaar

  In samenwerking met onze fabrikanten bieden wij een mooi pakket aan voor de metselaar en we staan uiteraard open voor nog verdere uitbereiding! Mist u een bepaald stuk gereedschap in ons assortiment? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

  Ons assortiment metsel producten

  Als je ons volledige assortiment van metselproducten wilt verkennen, nodigen we je uit om het dealerportaal van Alvernis te bezoeken. Ons online platform dient als een uitgebreide catalogus waar je gemakkelijk alle beschikbare metselgereedschappen en materialen kunt bekijken. Bovendien biedt het dealerportaal je de mogelijkheid om direct een bestelling te plaatsen. Ontdek de gemakken van online winkelen en zorg ervoor dat je projecten van de hoogste kwaliteit zijn met de producten van Alvernis. Bezoek ons dealerportaal vandaag nog en maak je werk eenvoudiger met onze topkwaliteit metselgereedschappen en -materialen.

  afbouw - Alvernis

  Kom je er
  niet helemaal uit?

  Mocht je ergens niet helemaal uitkomen of heb je specifieke vragen over ons assortiment metselproducten, dan staan we voor je klaar om je te helpen. Ons deskundige team is bereikbaar voor al je vragen en kan je advies op maat bieden, of het nu gaat om het kiezen van het juiste gereedschap voor de metselaar te kiezen of hulp bij het plaatsen van je bestelling via ons dealerportaal.

  Kantoormedewerker Alvernis