Alvernis

NATTE AFBOUW

Voor de natte afbouwer hebben wij een breed scala aan gereedschappen in ons assortiment. Voor elk wat wils, van ‘’Premium’’ tot ‘’Basic’’, van pleistermes tot troffel en van spackmes tot gipsmes. Elke vakman zal bij ons zijn keus kunnen maken! Kijk gerust eens rond!

BESTEL DIRECT IN ONZE VERNIEUWD DEALERPORTAAL

Populaire producten

40 cm. RVS

Art.nr 300608

355 x 120 mm. RVS

Art.nr 303030

Schuine Greep

Art.nr 103115

140 x 280 mm. SOFT Greep
Art.nr 301202

Doordagt schuurborden natte afbouw

Topkeuzes in Gereedschap voor Natte Afbouw

  • Spackmes: Onmisbaar voor gladde afwerkingen.
  • Troffel: Duurzaamheid en comfort voor elke stucadoor.
  • Spaarbord: Voor efficiënt materiaalgebruik.
  • Pleisterspaan: Perfect voor gips en andere afwerkingen.
  • Pleistermes: Nauwkeurigheid bij elke toepassing.
  • Mengkuip: Betrouwbaar voor elke mix.

Verhoog de kwaliteit van uw werk met ons uitgebreid assortiment. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste standaarden te voldoen.

Merken natte afbouw

Met ons merk Doordagt bieden wij een breed scala aan gereedschappen voor de stukadoor. Het assortiment van Doordagt vullen wij aan met diverse andere merken als L’Outil Parfait, Co.Me Tools, Marshalltown, Nela en Shadow-Line.

signing bedrijfspand Alvernis - logo Alvernis

Wat is natte afbouw?

Met natte afbouw wordt het verwerken van ‘’natte’’ materialen zoals bijvoorbeeld gips, kalkmortel en sierpleister bedoelt. Tekst om contact op te nemen Wilt u meer informatie over onze gereedschappen of bent u op zoek naar een Alvernis-verkooppunt bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op of kijk in ons dealeroverzicht!

Ons assortiment natte afbouw producten

Voor een complete blik op ons hele assortiment in natte afbouwproducten nodigen we je van harte uit om het dealerportaal van Alvernis te verkennen. Dit online platform dient als onze uitgebreide catalogus, waar je op je gemak alle beschikbare producten kunt bekijken. Het portaal biedt onze zakelijke wederverkopers de mogelijkheid om direct online een bestelling te plaatsen. Zo kun je efficiënt en moeiteloos de gereedschappen en materialen verkrijgen die je nodig hebt voor je projecten. Ontdek het gemak van online bestellen en zorg ervoor dat je altijd beschikt over de beste kwaliteit gereedschap voor je natte afbouwwerkzaamheden, allemaal toegankelijk via het dealerportaal van Alvernis.

afbouw - Alvernis

Komt u er
niet helemaal uit?

Geen zorgen, we staan klaar om je te helpen. Ons deskundige team is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd om al je vragen te beantwoorden of je door ons aanbod te leiden. Of het nu gaat om advies over het juiste gereedschap voor je project of hulp bij het plaatsen van je bestelling, wij zorgen ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Aarzel niet om contact op te nemen; we zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap!

Kantoormedewerker Alvernis