Alvernis

DROGE AFBOUW

Een tak van sport die de laatste jaren enorm in opkomst is, de droge afbouw! Met droge afbouw wordt het verwerken van ‘’droge materialen’’ bedoelt. Zoals gipskartonplaten, gipsvezelplaten en Metal-stud en het afwerken hiervan. Een markt die zich enorm uitbereid omdat op deze manier sneller gebouwd kan worden tegen voordeligere tarieven. Een vak apart voor de echte vakman!

BESTEL DIRECT JOUW DROGE AFBOUW PRODUCTEN IN ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP!

Populaire producten

met Sledegreep

Art.nr 107223

Plastering Roller + beugel LP 
Art.nr 2987080 (120403)

NELA Plamuurmes RVS 
Art.nr 305610

SHADOW Proline Droogbouw
Art.nr 322050

winkel assortiment Alvernis

Essentiële Gereedschappen voor Droge Afbouw

  • Holle Spanen: Voor nauwkeurige afwerking van gipsplaatnaden.
  • Pleistermessen: Ongeëvenaarde precisie.
  • Plamuurmessen: Gladde afwerkingen, elke keer weer.
  • Metal-stud Tangen: Essentieel voor metal-stud constructies.
  • Blikscharen: Super betrouwbaar gereedschap.
  • Hoekenrollers: Perfect voor binnenhoeken.
  • Pastarollers: Gelijkmatige toepassing van pasta's.

Onze gereedschappen zijn ontworpen om uw droge afbouwprojecten efficiënter en met hogere kwaliteit af te ronden.

Merken droge afbouw

In de sector van de droge afbouw hebben onze merken de afgelopen jaren aanzienlijke aandacht en ontwikkeling ervaren. L'Outil Parfait heeft indrukwekkende uitbreidingen doorgevoerd in haar assortiment specifiek voor droge afbouwprofessionals, terwijl Doordagt een uitgebreide reeks aan droogbouwspanen heeft. Belangrijk om te benadrukken is Doordagt, dat een compleet assortiment biedt inclusief essentiële gereedschappen zoals droogbouwspanen en plamuurmessen, perfect afgestemd op de behoeften van vakmensen in de droge afbouw.

signing bedrijfspand Alvernis - logo Alvernis

Specialist in droge afbouw producten

De droge afbouw, gericht op het gebruik van ‘droge materialen’ zoals gipskartonplaten, gipsvezelplaten, en Metal-stud, ondergaat een significante groei. Deze groei wordt gedreven door de mogelijkheid om sneller en kostenefficiënter kwalitatieve resultaten te leveren. Deze methodiek onderscheidt zich als een specialisme binnen de bouwsector, vereist vakmanschap en precisie, en biedt een unieke kans voor professionals die zich richten op innovatie en efficiëntie in hun projecten. Een vak apart voor de echte vakman!

Ons assortiment natte afbouw producten

Als je geïnteresseerd bent in het volledige aanbod van onze droge afbouwproducten, nodigen we je uit om het dealerportaal van Alvernis te bezoeken. Ons online platform dient als een uitgebreide catalogus waar je op je gemak alle beschikbare producten kunt bekijken. Bovendien biedt het dealerportaal je de mogelijkheid om meteen een bestelling te plaatsen, waardoor je zonder moeite toegang krijgt tot de gereedschappen en materialen die je nodig hebt. Ontdek vandaag nog de gemakken van online winkelen en zorg dat je projecten van de hoogste kwaliteit zijn met de producten van Alvernis.

afbouw - Alvernis

Komt u er
niet helemaal uit?

Als je vragen hebt of ergens niet helemaal uitkomt bij het kiezen van de juiste producten voor je droge afbouwprojecten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van deskundigen staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning. Of je nu hulp nodig hebt bij het navigeren door ons dealerportaal, meer wilt weten over specifieke gereedschappen of assistentie zoekt bij het plaatsen van je bestelling, wij zijn hier om je te helpen. Laat ons weten waarmee we je kunnen assisteren; we zijn slechts een telefoontje of e-mail verwijderd!

Kantoormedewerker Alvernis