Alvernis

ONZE CATEGORIEËN

Naast het merk Doordagt doen wij voor verschillende fabrikanten van over de hele wereld de verdeling voor Nederland, België, Luxemburg en ook Duitsland. Door de grote range aan fabrikanten is ons pakket naast specialistisch ook heel breed geworden. Wij leveren onder andere gereedschappen voor de natte afbouw, droge afbouw, de tegelzetter en de metselaar. 

PRODUCT CATEGORIEËN

Bekijk ons assortiment: 

  • Stukadoorsgereedschap: Pleisterspanen, troffels, spackmessen, etc. 
  • Tegelzettergereedschap: Lijmkammen, tegelniveausystemen, voegspatels, etc. 
  • Metselgereedschap: Metseltroffels, waterpassen, metselkoord, voegspijkers etc. 
Doordagt gereedschap

Natte afbouw

De natte afbouw vereist precisie en kwaliteit. Ons assortiment omvat alles van gips- en kalkmortelgereedschappen tot sierpleister tools. Verhoog de efficiëntie en kwaliteit van uw werk met onze producten.

Droge afbouw

Met droge afbouw wordt het verwerken van ‘’droge’’ materialen bedoelt zoals het plaatsen en afwerken van gipskartonplaten en gipsvezelplaten. De droge afbouwsector groeit snel, gedreven door de vraag naar efficiënte en kosteneffectieve bouwmethoden. Ontdek onze gereedschappen voor het afwerken van bijvoorbeeld gipskarton- en gipsvezelplaten. Alles voor een vlekkeloze afwerking.

Nela gereedschap - Stainless steel

Tegelzetten

Voor de tegelzetter biedt Alvernis een uitgebreid assortiment aan gereedschappen die precisie en comfort garanderen. Maak elk tegelproject succesvol met onze gespecialiseerde tools.

Metselaar

Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie aan gereedschappen voor de metselaar, van de duurzame metseltroffel tot het essentiële metselkoord. Elk stuk gereedschap is zorgvuldig geselecteerd om maximale duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak te bieden, zodat vakmensen hun projecten met vertrouwen en efficiëntie kunnen uitvoeren.

metselen

Komt u er
niet helemaal uit?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder! Geen enkele vraag is voor ons vreemd!

Kantoormedewerker Alvernis